El Masnou acollirà la primera Trobada Artesana al Baix Maresme

Última revisió 27-12-2021 15:27
27/12/2021

Per aquesta primera jornada s’hi ha organitzat un conjunt de xerrades i ponències d’alt nivell

El proper dimarts 25 de gener, de 9 a 14 hores, se celebrarà a la Sala Joan Comellas de l’edifici del Masnou la primera Trobada Artesana al Baix Maresme, una jornada organitzada pels ajuntaments d’Alella, el Masnou, Montgat, Teià i Tiana que neix amb l’objectiu de fer visible i potenciar el treball d’artesans i creatius del Baix Maresme, alhora que es potencien les xarxes de contactes.

 

Sota el lema “Inspira’t, enforteix-te i enfoca’t”, l’esdeveniment comptarà amb un programa de xerrades i tallers enfocats a l’assoliment de recursos pràctics, al mateix temps que es coneixen diverses experiències d’èxit.

 

Per aquesta primera edició, la trobada comptarà amb la participació i ponències de:

 

Francesca Tur, publicista i analista de tendències que ha estat nomenada per Forbes com una de les 40 millors futuristes d'Espanya

  • Andrea Ayala, artista i creativa. Va rebre el Premi a la millor col·lecció Fad 2002 i primer premi en el certamen Talente 2008 Munich.
  • Luca Hugo Brucculeri, dissenyador. Va ser nominar l’any 2015 al “Compasso d’Oro”, el premi de disseny italià més antic i amb més autoritat del món.
  • Stay Hungry Stay Foolish, centre de recerca de creativitat i d’entrenament creatiu format pel Lucas L. Daglio, director creatiu publicitari i professor, i la Guadalupe González, directora d’art i dissenyadora. Per l’estudi han passat fins ara més de 800 alumnes des que van obrir les portes el 2011.
  • Mònica Rodríguez, creativa. Fundadora d’Empresas Creadoras i autora de la primera guia de negocis per a makers i artesans en castellà per a Espanya i Amèrica Llatina

 

Per assistir-hi a la trobada, heu de realitzar la inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

 

Programa

 

Horari

Activitat

9 hores

Arribada i acreditacions

9.20 hores

Benvinguda i salutació

9.30 hores

Presentació de la Trobada, a càrrec de Francesca Tur

9.45 hores

Conversa inspiracional, a càrrec de Francesca Tur, Andrea Ayala i Luca Hugo Brucculeri

10.45 hores

Pausa-cafè

11 hores

Taller creatiu Imagina, crea, atreveix-te, a càrrec de Lucas Daglio i Guadalupe González, d’Stay Hungry Stay Foolish. Presentació a càrrec de Francesca Tur.

12.10 hores

Xerrada workshop: Com fer-te amic del màrqueting i les vendes, a càrrec de Mònica Rodríguez. Presentació a càrrec de Francesca Tur.

13.20 hores

Presentació del repte artesanal participatiu del Baix Maresme

13.35 hores

Cloenda

 

Per a més informació, visiteu la pàgina de la Trobada Artesana al Baix Maresme.