El Masnou acollirà enguany els concerts del Maresmusic, el 8 d'octubre

Última revisió 07-09-2022 16:41
12/08/2022

Els grups que vulguin participar en el Concurs de Música Jove del Maresme han d’inscriure-s'hi entre l’1 i el 25 de setembre

El Masnou acollirà enguany el concert de finalistes del Maresmusic, el dissabte 8 d’octubre. Es tracta d’un concurs de música jove que coorganitzen cada any els ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat, Vilassar de Mar i Tiana. A més a més, enguany s’hi incorpora Tordera.

Poden participar al Maresmusic aquells grups o solistes amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys, on almenys un dels components estigui empadronat a un dels municipis organitzadors o algun municipi del Maresme. La inscripció al concurs es podrà realitzar de l’1 de al 25 de setembre al web www.maresmusic.cat, on es podran consultar les bases de participació. Es pot demanar més informació sobre l’organització i el funcionament del concurs enviant un correu electrònic a info@maresmusic.cat o sij@elmasnou.cat.

A, més a més, el canal d’Instagram @maresmusicmaresme anirà oferint informació actualitzada i anunciarà xerrades amb grups de música i professionals del sector, entre altres sorpreses. Maresmusic és més que un concurs. És una plataforma que ajuda els joves de la comarca per facilitar-los recursos i eines per a la professionalització dels seus projectes musicals.

Els premis del concurs són els següents:

 • Gravació audiovisual d’un concert en directe en un estudi o plató de TV o gravació d’un videoclip fora d’estudi valorat en 2.000€.
   
 • Participació en una Fira Professional amb assessorament i acompanyament d’una empresa del sector per donar suport al management, valorat en 500€.
   
 • Contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya, per un valor de 400€.
   
 • Adquisició de material musical,  per un valor de 500€ (deliberació per votació popular)
   
 • Premi local a la millor proposta de cada municipi coorganitzador, dirigit a grups o solistes residents en alguna d’aquestes poblacions. Tindran accés a un premi a la millor proposta musical de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final del concurs. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar, a la millor proposta presentada a la localitat, per un valor de 600€.

Concert de Beatneeks, un dels grups guanyadors del Maresmusic 2021, a la Festa Major 2022 del Masnou.
Concert de Beatneeks, un dels grups guanyadors del Maresmusic 2021, a la Festa Major 2022 del Masnou.
Autor: Ramon Boadella.