Dilluns s'obre el termini per sol·licitar els ajuts de menjador escolar per al curs 2023-2024

Última revisió 12-05-2023 08:28
10/05/2023

Es poden demanar fins al 26 de maig, per a alumnes del segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris

Dilluns vinent, 15 de maig, s’obre el període per sol·licitar els ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2023-2024. La data límit per fer aquest tràmit és el 26 de maig (inclòs). Aquests ajuts s’adrecen a l’alumnat de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, sempre que estiguin matriculats en centres educatius sufragats amb fons públics.

Les sol·licituds es poden tramitar per Internet (amb certificat digital) o presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). En cas de fer-ho presencialment es recomana demanar cita prèvia trucant al número de telèfon 93 557 17 77, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h, i els dijous, també a la tarda de 16 a 19 h. També es pot demanar cita a través del canal de WhatsApp de l’Ajuntament (673 638 003) o de la pàgina web www.elmasnou.cat/cita-previa.

Abans de presentar la sol·licitud, es recomana visitar la pàgina del tràmit dels ajuts de menjador (curs 2023-2024) per consultar les bases, els requisits i la documentació necessària. Per exemple, cal destacar que només s’ha de presentar una única sol·licitud per unitat familiar, fent-hi constar els menors de 25 anys que en formen part i per quins d’ells es demana la beca. També és important precisar que es poden demanar aquests ajuts tant si ja s’ha assignat plaça a l’alumne com si no. En aquest segon cas, cal fer-hi constar el centre educatiu que s’ha demanat en primera opció.

Les persones que tinguin dubtes sobre la tramitació dels ajuts es poden adreçar a l’OAC (93 557 17 77) o escriure un correu electrònic a ebasp@elmasnou.cat. L’Ajuntament del Masnou tramita les sol·licituds, però és el Consell Comarcal del Maresme l’administració que les convoca i les concedeix. L’alumnat empadronat al Masnou que estudia en altres comarques ha de sol·licitar la beca menjador al Consell Comarcal d’allà on es trobi el centre educatiu.

Cuina i menjador escolar a l'Escola Ferrer i Guàrdia.
Cuina i menjador escolar a l'Escola Ferrer i Guàrdia.