Ja es pot llegir el número de setembre d''El Masnou Viu'

Última revisió 20-09-2022 14:50
16/09/2022

Ja es pot llegir en format PDF el número 144 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes de setembre. La revista es distribuirà en paper, des d’avui i al llarg dels propers dies, a totes les llars masnovines.

En aquesta edició, el tema principal de la portada és la celebració de la Diada d’enguany, que ha recuperat l’esplendor en haver-se eliminat les restriccions per la pandèmia.

També s’hi destaca que el 30 de setembre entra en vigor la zona verda d’estacionament, en bona part del barri d’Ocata i un sector del centre. Els altres temes de portada són: la inauguració del nou centre cívic la Casa dels Masovers al barri del Bellresguard i l’obertura de les votacions per escollir els projectes que es finançaran amb els pressupostos participatius.

Antonio Pérez, Carrillo, dibuixant i guionista de còmic, un dels més reconeguts de l’ofici, és el protagonista de l’entrevista d’aquest mes. La secció “Punt de Trobada” està dedicada al Club Patinatge El Masnou.

Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció "Tribuna Política". Entre d'altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull els actes programats durant les properes setmanes, així com altres informacions de servei.

FE D'ERRADES

A la pàgina 11 de la revista es publica una infografia sobre l'entrada en vigor de la zona verda d'estacionament.

El telèfon de contacte de SUMEM (empresa municipal que gestiona l'aparcament regulat) que apareix en aquesta pàgina de la revista és incorrecte. 

El número de telèfon correcte és el següent:

SUMEM
Serveis Urbans del Masnou Empresa Municipal, SL

sumem@elmasnou.cat
Telèfon i WhatsApp: 678 166 373

Atenció presencial
Cal concertar cita prèvia, trucant al 678 166 373.
Adreça: Av. del Maresme, 5. El Masnou.

Portada del número 144 d''El Masnou Viu'
Portada del número 144 d''El Masnou Viu'