Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' d'abril

Última revisió 25-04-2022 08:04
22/04/2022

Un problema logístic impideix distribuir la revista en paper fins la setmana vinent. Tanmateix, ja es pot llegir en format PDF

Ja es pot llegir en format PDF el número 140 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes d'abril. Tot i que s'havia previst distribuir-la en paper a partir d'avui, 22 d'abril, un problema logístic ho ha impedit. Per aquest motiu, es distribuirà la setmana vinent, a tots els domicilis i a diversos equipaments del municipi.

En aquesta edició, el tema principal de la portada és la implantació d'una prova pilot de zona verda d'estacionament en un sector d'Ocata.

També s’hi destaca que l'Ajuntament ha distingit Jordi Pericot i Canaleta com a Fill Predilecte de la vila. Els altres temes de portada són la gestió de l'aparcament regulat, que passa a mans de l'empresa municipal SUMEM SL, i el concert que oferiran The Sey Sisters a l'Espai Escènic.

Ricard Sunyol, autor de Declaració d'invencions (premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions 2021), és el protagonista de l'entrevista d'aquest mes. La secció "Punt de Trobada" està dedicada al Centre Ocupacional Can Targa.

Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció "Tribuna Política". Entre d'altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull diversos actes programats durant les properes setmanes, així com altres informacions de servei. 

Portada del número 140 d'El Masnou Viu (abril 2022).
Portada del número 140 d'El Masnou Viu (abril 2022).