Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' de gener

Última revisió 21-01-2022 14:44
21/01/2022

Ja es pot llegir el número 137 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes de gener. La revista es distribueix en paper a totes les llars masnovines.

En aquesta edició, el tema principal de la portada són les festes de Nadal. A les pàgines interiors es pot veure un recull d'imatges i un text de resum.

També s’hi destaca que es posa en marxa la segona edició dels pressupostos participatius, per tal que la ciutadania pugui decidir la destinació de 500.000 euros. Els altres temes de portada són els canvis que ha aprovat el Ple per ampliar els ajuts socials i facilitar-hi l'accés, així com la prova pilot de recollida de residus porta a porta que està preparant l'Ajuntament. 

Noemí Condeminas, infermera i membre de la Taula de Salut Comunitària, és la protagonista de l'entrevista d'aquest mes. La secció "Punt de Trobada" està dedicada a la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou (El Masnou Comerç).

Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció "Tribuna Política". Entre d'altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull diversos actes programats durant les properes setmanes, així com altres informacions de servei. 

Portada del número 137 de 'El Masnou Viu'
Portada del número 137 de 'El Masnou Viu'