Una nova fase a les obres de l'estació d'Ocata obligarà a circular en via única els trens del tram El Masnou - Mataró durant els caps de setmana

A partir de l’11 de juny, Renfe iniciarà una nova fase en els treballs de millora de l’accessibilitat a l’estació d’Ocata. Durant els caps de setmana, aquests treballs obligaran a circular els trens en via única al pas per aquesta estació. En aquest sentit, a causa de la limitació de la capacitat operativa a la circulació de trens a l’estació d’Ocata, els caps de setmana el servei de l’R1 quedarà reduït al tram El Masnou – Mataró (un 75 % del que és habitual). En aquest sentit, aquest tram serà de tres trens per hora i sentit (excepte els caps de setmana del 25-26 de juny i del 2-3 de juliol). Durant la resta de la setmana, es mantindrà l’oferta habitual de l’R1 i els trens.

El servei quedarà de la següent manera:

  • L’Hospitalet – El Masnou: servei habitual de quatre trens per hora i sentit.
  • El Masnou – Mataró: tres trens per hora i sentit (75 % del que és habitual).
  • Mataró – Blanes/Maçanet: servei habitual de dos trens per hora i sentit.

Es recorda que, a causa de les obres, actualment els trens no efectuen parada a l’estació d’Ocata. Els viatgers que habitualment utilitzen aquesta estació disposen d’un servei llançadora en bus entre les estacions d’Ocata i El Masnou. Des del Masnou, els viatgers que habitualment fan servir l’estació d’Ocata poden desplaçar-se en els trens de l’R1 i RG1, tant en sentit Barcelona com cap al nord d’aquestes línies.

 

 

08/06/2022
Fins el 11/06/2023
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25-08-2022 12:58