Restablert l'accés de vehicles al port

Actualització el 22 de setembre a les 16 h

Restablert l’accés de vehicles al port

Els vehicles ja poden entrar i sortir del port esportiu del Masnou després que un accident obligués a tallar-ne l’accés aquest migdia.

L’entrada i sortida al recinte portuari es fa per un únic carril de circulació. L’accident s’ha produït al carril d’entrada i, per tant, l’accés al port es fa pel carril de sortida. A més de la senyalització excepcional, el personal del port esportiu està regulant aquest trànsit d’entrades i sortides al port.

______________________________________________________________________________________________________________________

Tancat l'accés de vehicles al port per un accident

Un accident amb un camió implicat ha ocasionat danys al sostre del túnel d’accés al port esportiu del Masnou per la carretera d’Alella, via que també s’anomena carrer d’Amadeu I. No hi ha hagut víctimes, però l'incident ha obligat a tallar el trànsit de vehicles tant d’entrada com de sortida al recinte portuari.

En superar l’altura del túnel, presumiblement per un error de càlcul, el vehicle de grans dimensions ha ocasionat danys en l’estructura. Per aquest motiu, en aquests moments també s’estan retirant els cotxes que hi ha a l’aparcament que queda just a sobre.

Els tècnics estan valorant la gravetat dels desperfectes per tal de determinar la durada del tall de trànsit.

22/09/2022
Fins el 30/09/2022
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-09-2022 11:43