Afectacions en la mobilitat per les obres a l'estació d'Ocata

 

Les obres per fer accessible l’estació d’Ocata, iniciades el 7 de març del 2022, impliquen que quedi fora de servei. Mentre no s'acabin, els trens deixen d’aturar-se a l’estació d’Ocata, però continuen circulant amb normalitat els combois de les línies del corredor ferroviari del Maresme. Notícia al web municipal: El 7 de març comencen les obres per remodelar l'estació d'Ocata i fer-la accessible.

Per tal de donar servei als usuaris i usuàries de l’estació d’Ocata mentre durin les obres, Renfe habilita un autobús llançadora, que presta un servei ininterromput entre les 6 i les 22 h, cada dia, amb una freqüència de pas aproximada de 15 minuts. Fa les següents parades:

  • N-II, estació d’Ocata (sentit Barcelona).
  • N-II, estació del Masnou (sentit Barcelona).
  • N-II, estació d’Ocata (sentit Premià de Mar-Mataró).
  • Av. del President Kennedy-c. de Manila.

A més a més, i fins a nou avís, l’autobús C15 trasllada la parada de l’estació Ocata de Rodalies, a la parada de l’estació El Masnou de Rodalies, allargant el recorregut i incrementant la freqüència de pas a 40 minuts. D’altra banda, l’autobús C8 (808), augmenta, de dilluns a divendres, la freqüència de pas en les hores amb més demanda, així com el nombre d’expedicions.

Autobusos

Consulteu aquí les línies d'autobús que presten servei al Masnou

04/03/2022
Fins el 04/03/2024
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01-03-2024 14:50