Conferència: "Sobrepès i càncer: Hi ha relació? Com podem controlar el pes de manera sana?"

En aquesta conferència volem conscienciar sobre la relació del sobrepès i el càncer, ja que a Catalunya més del 30% de la població té sobrepès. També abordarem com mantenir un pes correcte de manera saludable i sobre les diferents dietes que existeixen. És una conferència en línia. Per entrar-hi, escaneja el codi de la imatge o bé ves a l'enllaç: https://youtu.be/-iTs3MJTL1k. En finalitzar es podran fer preguntes mitjançant comentaris de text.

A càrrec de: Montserrat Sanahuja, bioquímica i nutricionista, membre del Col·legi de Dietistes de Catalunya i membre de l'Acadmia Espanyola de Nutrició (AEN).

A Catalunya segons, l'enquesta de salut de Catalunya (2019), més de la meitat de la població de més de 18 anys té excés de pes (el 42,6% dels homes i el 28,3% de les dones). Quant a la població infantil, el 34,6% dels nens de 6 a 12 anys té excés de pes (el 24,4% té sobrepès i el 10,1% té obesitat). El sobrepès i l'obesitat són factors de risc per a un ampli ventall de malalties i problemes de salut (hipertensió, hipercolesterolèmia, diabetis, malalties coronàries, certs tipus de càncer i altres malalties cròniques). El sobrepès està relacionat amb més de 14 tipus de càncer. Abordarem la relació del sobrepès i el càncer i com mantenir un pes saludable.

30/11/2021
Hora inici 19:00
En línia
Gratuït
Durada : 60 minuts
Ho organitza : Ajuntament de El Masnou i Associació Helping Càncer
Tipus d'acte : Conferència
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-11-2021 13:29