Concurs: El Masnou Canta al Nadal

L'entitat Cor Scandicus organitza el concurs El Masnou Canta al Nadal amb l'objectiu de fomentar la creació i interpretació musical, així com la dinamització de les festes de Nadal del Masnou.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: https://forms.gle/wmFvzhzsuAeweBcd8

BASES COMPLETES: www.corscandicus.org/nadal

DATA LÍMIT D'ADMISSIÓ D'OBRES A CONCURS: 8 de desembre de 2020 a les 23.59 h.

El concurs El Masnou Canta al Nadal, edició 2020, és de lliure participació, sense límit d'edat ni procedència, i no comporta cap despesa en drets d'inscripció. Els concursants poden ser individuals o en grup, sense límit de nombre, i poden ser professionals i amateurs en les respectives modalitats. La temàtica de les obres ha d'estar relacionada amb el Nadal, han de tenir una durada mínima de 2 minuts i màxima de 5 minuts. No hi ha limitació pel que fa a l'idioma, encara que es donarà preferència a les obres en català, castellà o anglès. Les obres presentades han de ser originals o bé harmonitzacions i arranjaments d'obres tradicionals o exemptes de dret d'autor. Les obres participants en l'edició 2020 del concurs s'han de rebre amb data i hora límit 8 de desembre de 2020 a les 23.59 h. El jurat seleccionarà un primer, segon i tercer premi per cada modalitat. Els tres premis per a cada modalitat constaran d'un lot de productes per valor mínim de mercat:

Primers premis: 400 €.
Segons premis: 200 €.
Tercers premis: 100 €.

L'atorgament dels premis del I Concurs El Masnou Canta al Nadal es farà en el marc de la celebració de les festes de Nadal 2020 i anirà acompanyat de la interpretació i/o emissió en directe de les obres guanyadores.

MODALITATS DEL CONCURS:

MODALITAT 1: Obres creades i interpretades per concursants adults, ja sigui individualment o en grup. En aquesta modalitat el creador ha de ser el mateix intèrpret o formar part del grup que interpreti l'obra.

MODALITAT 2: Obres creades i interpretades per concursants professionals, ja sigui individualment o en grup. En aquesta modalitat el creador ha de ser el mateix intèrpret o formar part del grup que interpreti l'obra.

MODALITAT 3: Obres interpretades per concursants infantils, siguin individuals o en grup, siguin professionals o amateurs. En aquesta modalitat, tots els participants han de ser menors d'edat. Encara que l'obra pot ser creada per un adult, es valorarà la creació o adaptació per part dels menors participants.

Per a més informació: www.corscandicus.org/nadal, info@corscandicus.org o Whatsapp: 608 637 685.

08/11/2020
Fins el 08/12/2020
www.corscandicus.org/nadal
Inscripció gratuïta
Durada : Data límit d'admissió d'obres a concurs: 8 de desembre de 2020 a les 23.59 h.
Ho organitza : Cor Scandicus
Tipus d'acte : Música
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02-12-2020 10:54