Identificats dos homes com a presumptes autors d'actes vandàlics contra parquímetres i senyalització viària

La Policia Local del Masnou ha identificat dos homes com a presumptes autors d’actes vandàlics contra parquímetres situats en l’àmbit on s’ha implantat la prova pilot d’estacionament en zona verda (barri d’Ocata) i contra la senyalització vertical que n’informa.

Els fets van succeir el vespre del diumenge 13 de novembre, quan la Policia va detectar que un parquímetre havia estat vandalitzat pocs minuts abans (perquè encara no s’havien assecat les restes de pintura) i va identificar a dos homes a un lloc proper que duien esprais de pintura del mateix color. Aquella mateixa nit, just després de la identificació d’aquests dos homes, es van inspeccionar la resta de parquímetres de la zona. Tres més feia ben poc que havien estat malmesos de manera molt similar: amb pintura recent i desproveïts de les plaques protectores. Finalment, també es van constatar pintades molt recents en tres dels senyals verticals que informen sobre l’estacionament regulat en zona verda.

Tant l’Ajuntament com l’empresa municipal SUMEM SL, titular dels parquímetres, està valorant les accions que pot emprendre contra aquests individus i contra qualsevol altra persona que pugui ser identificada com a presumpta autora dels actes vandàlics patits. Per ara, s’ha quantificat el dany econòmic causat, distingint entre els que es van causar la nit de diumenge passat (2.290 euros) i els que han estat comesos des de finals del mes de setembre (21.899 euros). La xifra dels danys causats als parquímetres al Masnou des de la posada en marxa de la zona verda ascendeix a 24.189 euros.

16/11/2022
Fins el 15/11/2032
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16-11-2022 14:55