Taller: Com fer fotografies comercials i edició amb el mòbil

El taller explicarà, des d'un vessant molt pràctic, diferents tècniques per fer fotografies i editar-les per a la posterior difusió a les xarxes socials o bé, en un revelat.

Dins del programa "Impuls producte no quotidià i consolidació de la digitalització dels negocis", impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica, s'organitza aquest taller, que es realitzarà en dues sessions de dues hores els dies 8 i 15 de novembre. El taller explicarà, des d'un vessant molt pràctic, diferents tècniques per fer fotografies i editar-les per la posterior difusió a les xarxes socials o bé, en un revelat. La idea és que els participants aprenguin a elaborar campanyes de comunicació gràfiques de manera efectiva, ràpida i amb garanties d'èxit.

Objectius: Disposar de coneixements per fer comunicació comercial amb mitjans tecnològics propis i aprendre tècniques per a la fotografia comercial

Continguts: La fotografia comercial: claus per a la seva efectivitat. El dispositiu mòbil: angles, filtres i enfocament. Eines d'edició.

08/11/2018
Hora inici 14:30
93 540 43 32
Gratuït
Durada : 2h/sessió
Ho organitza : Regidoria de Promoció Econòmica
Tipus d'acte : Cursos,
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23-10-2018 10:52