Obertes les inscripcions al programa Consolida't de formació i assessorament per a autònoms i microempreses

Última revisió 19-02-2021 10:28
18/02/2021

Dimecres, 17 de febrer, el Centre d’Empreses Casa del Marquès va acollir la presentació de la vuitena edició del Consolida’t, un programa que ofereix formació i assessorament per donar suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom. Amb motiu de les mesures preventives de la COVID-19, aquest any la presentació va ser telemàtica i van assistir-hi una quinzena de persones.

El programa Consolida’t té per objectiu oferir suport a les petites empreses i a les persones autònomes per consolidar i reforçar aquells aspectes clau per a la supervivència i l'èxit dels seus negocis. Per fer-ho possible, combina la formació específica en àmbits de la gestió del negoci amb un assessorament personalitzat.

L’afectació en l’economia local i global provocada per la crisi sanitària de la COVID-19 fa més necessari que mai impulsar programes de mentoratge com el programa Consolida’t. Per això, en aquesta edició hi poden participar tant persones autònomes com empreses que han participat en edicions anteriors.

L’acte es va iniciar amb la benvinguda de la regidora de Promoció Econòmica, Maria Llarás, que va considerar que poder tenir un acompanyament en moments determinats és bàsic per a l’èxit de qualsevol negoci. En aquest sentit, Llarás va dir a les persones assistents que “el moment actual, d’incertesa, provocat per la crisi sanitària de la COVID-19 posa en valor més que mai programes com aquest, en què el mentoratge expert us pot servir de guia per dur a terme els canvis o reorientacions que demana la situació actual”.

Aquest programa, que preveu iniciar-se el proper mes de març, s'ha estat oferint anualment des de l’any 2015 al Centre d’Empreses Casa del Marquès del Masnou, amb la col·laboració de la Fundació Martí L’Humà. En representació d’aquesta Fundació, l’acte va comptar amb la presència del director del programa, Jordi Salayet, acompanyat de tot l’equip tècnic d’assessorament que participarà en aquesta edició.  

Voleu participar-hi?

El període per inscriure-s’hi és obert fins al 25 de febrer. Les places per participar en el programa són limitades.

Podeu comunicar la vostra candidatura a través de la bústia de correu electrònic del Centre d’Empreses de la Casa del Marquès (casadelmarques@elmasnou.cat). Posteriorment, us faran arribar un correu electrònic amb els formularis necessaris per tramitar la inscripció.

Més informació sobre el programa Consolida’t:

Aquesta notícia publicada el 3 de febrer d’enguany us ofereix més informació sobre el Programa

 

Amb motiu de les mesures preventives de la Covid-19, aquest any la presentació va ser telemàtica.
Amb motiu de les mesures preventives de la Covid-19, aquest any la presentació va ser telemàtica.