Les formacions Simbiosi i Guilty Lips guanyen el Maresmusic

Última revisió 20-11-2018 08:11
19/11/2018

Les formacions Simbiosi (Vilassar de Mar) i Guilty Lips (el Masnou) van guanyar la catorzena edició del Concurs de Música Jove, enguany sota el nom de Maresmusic. El concert de finalistes es va celebrar el 17 de novembre, a l’Espai Escènic de Ca n’Humet. La trobada va aplegar prop de dues-centes persones, fet que fa que des de l’organització la qualifiquin d’èxit, per l’afluència de públic jove, però, sobretot, per l’alt nivell musical dels participants.

La jornada va començar a les 18 h amb una sessió de formació amb experts dins l’àmbit de la música en què van participar més d’una trentena de joves. Es va generar un espai molt profitós per als participants, que van poder resoldre molts dubtes relacionats amb aquesta professió. Els experts convidats van ser la masnovina Azucena Micó, coordinadora de projectes de Music Cities a Sound Diplomacy; Marta López, booking nacional i internacional al Departament de Producció d’Èxits Produccions & Management; Miquel Ortilles, responsable d’Aupamusic Produccions, i David Ros, cantant i compositor, exconcursant d’Operación Triunfo i La Voz.

El concert a l’Espai Escènic va comptar amb les actuacions dels finalistes de les dues categories del concurs. La categoria A (grups o solistes en edats compreses entre els 16 i els 30 anys almenys amb un dels components empadronat en un dels municipis organitzadors) va tenir com a guanyador, per unanimitat del jurat, la formació de Vilassar de Mar Simbiosi. Els altres dos finalistes van ser la masnovina Berta Thomas i Grup de Reforç. La categoria B (grups o solistes de la comarca del Maresme en edats compreses entre els 16 i 30 anys com a mínim amb un component empadronat en qualsevol municipi de la comarca) va tenir com a guanyadors, per votació popular, la formació masnovina Guilty Lips. Mirs-tone i Spaguettis Cadukaos van quedar finalistes.

La regidora de Joventut, Neus Tallada, va entregar els premis als guardonats, consistents, en la categoria A, en la gravació de quatre temes en un estudi professional, la participació de manera remunerada en el cicle festiu d’algun dels municipis organitzadors, assessorament i acompanyament musical, i la distribució dels temes a les plataformes digitals. En aquest sentit, la formació Simbiosi actuarà a l’edició d’hivern de la Festa Major La Garrinada d’Argentona. En la categoria B, el premi va ser de 500 euros, per destinar-los a la compra de material musical i l’assessorament professional a l’hora de realitzar la compra.

L’actuació final de la nit musical va ser a càrrec del grup masnoví Sample Corp, guanyador (categoria B) de l’edició anterior.

Organitzat pels ajuntaments de Cabrils, Vilassar de Mar, Montgat i el Masnou, els guanyadors del Maresmusic seguiran amb l’acompanyament de l’organització del concurs per tal d’anar portant a terme tot allò que correspon a l’execució dels seus premis.

La formació masnovina Guilty Lips va vèncer a la categoria B
La formació masnovina Guilty Lips va vèncer a la categoria B