Actualització: Extingit l'incendi als horts urbans del parc de Vallmora

Última revisió 03-08-2020 08:22
24/07/2020

Pels volts de les 16 h ha quedat extingit el foc que s’ha originat aquest migdia de divendres, 24 de juliol, a la zona alta del parc de Vallmora, a l’altura del carrer de Vallromanes, on es troben ubicats els horts urbans. Segons testimonis oculars, la principal hipòtesi és que el foc ha estat originat per una avaria en la línia d'alta tensió elèctrica, que hauria causat l'explosió.

L’incendi ha ocasionat una fumera de grans dimensions que ha fet necessari tallar el trànsit de l’autopista C-32. Una unitat de bombers i tres helicòpters, a més de la Policia Local, Protecció Civil i diverses unitats d’agents rurals, han treballat per extingir-lo.

Dues ambulàncies han atès una persona per intoxicació i erosions i, una altra, per crisi nerviosa. Diversos agents de la policia també han hagut de ser atesos per inhalació de fum durant l’evacuació de persones.

Paral·lelament, s’han donat tres focs més. Un de petites dimensions i que s’ha extingit de seguida, també al Masnou, a l’avinguda de J. F. Kennedy, a tocar del terme municipal de Teià. Els altres dos, han tingut lloc al municipi de Montgat. En espera de la investigació, la hipòtesi és que tots quatre haurien estat fruit de l'avaria en la línia d'alta tensió.

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de totes les persones que han participat en l’extinció de l’incendi.

L'incendi ha quedat extingit pels volts de les 16 h
L'incendi ha quedat extingit pels volts de les 16 h