Últim dia per a fer les preinscripcions al Fakaló (Casal artístic infantil i Campus esportiu)

Divendres, 15 d'abril, és l'últim dia per a fer les preinscripcions per al programa d'estiu Fakaló, que inclou el Casal artístic infantil i el Campus esportiu. Entre les principals novetats d'enguany, es troba que el Casal s'iguala al calendari del Campus i també es farà per quinzenes, del 4 al 15 de juliol i del 18 al 29 de juliol. El preu del Campus per quinzenes és de 133,10 euros per a l'horari de matí i de 193,60 per a l'horari de matí i menjador. Per al Casal, el preu dependrà dels serveis que es vulguin adquirir: permanència al centre, de 8 a 9 h (40,04 euros per quinzena); horari de matí (121 euros per quinzena); horari de matí amb menjador (176 euros per quinzena) i horari de matí i tarda amb menjador (220 euros per quinzena). Els infants i joves empadronats al Masnou tindran un descompte del 25%, i les famílies nombroses empadronades al Masnou hi haurà un descompte del 10%.

El Casal es farà a l'Escola Rosa Sensat, i es reforça el fil argumental al voltant de l'expressió artística. Adreçat a infants nascuts entre el 2006 i el 2012, la llengua vehicular de les activitats serà l'anglès. També es faran sortides i excursions, com és habitual. En el cas que hi hagi més preinscripcions que les 100 places que s'ofereixen per quinzena, es farà un sorteig.

Quant al Campus esportiu, continua amb la seva estructura habitual, per a infants i joves nascuts entre l'any 2000 i el 2006. Ofereix la possibilitat de practicar diversos esports com bàsquet, surf de vela, patí català, tennis, vòlei platja, judo i caiac, entre altres. A més, hi haurà sortides i excursions. Si les preinscripcions presentades superen les 165 places per quinzena, es farà un sorteig, com en el cas del Casal. Les inscripcions es podran fer presencialment, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC, al carrer de Roger de Flor, 23) o bé en línia a partir del 6 d'abril.

Més informació

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-10-2018 09:23