El nombre de preinscripcions al Fakaló obliga a adjudicar les places per sorteig

A excepció de la segona quinzena del Campus esportiu, on no caldrà fer-ho donat que entren directament tots els qui han realitzat la preinscripció.

Un cop finalitzat el termini de preinscripció del Fakaló d'enguany, totes les setmanes del Casal infantil, i també la primera quinzena del Campus esportiu, han superat les places que s'oferien. Pel que fa al Casal infantil,  les quatre setmanes han superat les 100 places que s'oferien en cadascuna d'elles i, per tant, caldrà fer sorteig a totes les setmanes. En el cas del Campus Esportiu, a la primera quinzena també caldrà fer un sorteig i,  pel que fa a la segona, entraran directament tots els qui han realitzat la preinscripció. Si resten places vacants, es publicarà en aquesta pàgina web el procés a seguir, un cop finalitzi el període d'inscripcions. El sorteig serà el proper dia 28 d'abril a la Biblioteca Joan Coromines a les 12h (vegeu-ne les bases).

Per consultar els llistats, és important tenir en compte com estan publicats: dues primeres lletres del primer i segon cognom, tres primeres lletres del nom de l'infant o jove juntament amb els dos darrers números i la lletra del DNI del pare o mare que ha gestionat la documentació.

Llistats:

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-10-2018 09:06