El Gran Recapte recull més de 17.000 kg de solidaritat masnovina

Última revisió 27-11-2019 09:44
25/11/2019

Un bon nombre de persones i entitats del Masnou han respost a la crida del Gran Recapte d’Aliments, una iniciativa del Banc d’Aliments que ha tingut lloc a tot Catalunya els dies 22 i 23 de novembre.

Al Masnou s’han recollit més de 17.000 kg d’aliments que ha donat la gent als voluntaris i voluntàries que eren presents als diferents supermercats del municipi. Aquestes donacions formaran part dels lots d’aliments que es donen a les famílies masnovines en situació vulnerable, com una prestació més dels serveis socials bàsics municipals.

Només al Centre de Distribució d’Aliments La Sitja van acudir-hi 35 persones voluntàries, a més de les que hi havia distribuïdes als supermercats. Entre totes les mans que van ajudar-hi, cal comptar les de l’alumnat de 4t d’ESO de l’escola Immaculada-Escolàpies del Masnou, com a part de les hores de Servei Comunitari del currículum escolar i dins el marc del conveni signat entre el centre educatiu i la Creu Roja. També hi han participat menors del Centre Obert Maricel. Les tasques de voluntariat han anat més enllà de la recollida, ja que també han participat en la coordinació del transport dels productes, així com en la classificació i l'emmagatzematge.

Tant l’alcalde, Jaume Oliveras, com el regidor d’Acció Cívica, Sergio González, i la regidora d’Acció Social, Yulay Martínez, van visitar La Sitja per saludar i donar suport als voluntaris i voluntàries que s’afanyaven a classificar i emmagatzemar aliments.