Nova vida per al carrer del Rector Pineda gràcies al Mural Jam

Última revisió 10-12-2019 08:03
09/12/2019

L’art, protagonista del cap de setmana masnoví, també amb la inauguració de l’exposició fotogràfica #CarrersdelMasnou2019

Una quinzena de joves, artistes locals, han culminat aquest dissabte, 7 de setembre, l’obra en la qual han estat treballant durant cinc jornades, des del dia 2. Gràcies a una nova edició del Mural Jam, organitzat per l’Ajuntament, han creat autèntiques obres d’art urbà en aquest carrer estret i tortuós.

Bé es pot dir que han donat una nova vida als seus murs, que han passat d’una existència fosca i grisa a un autèntic esclat de colors i il·lustracions. Durant el dissabte, darrer dia del Mural Jam, els i les artistes van rebre la visita de moltes persones encuriosides per veure el resultat final, entre les quals hi havia l’alcalde, Jaume Oliveras; el regidor de Joventut, Sergio González, i la regidora de Cultura, Neus Tallada.

Fotografia

A més del Mural Jam, l’art ha estat protagonista de l’agenda cultural masnovina d’aquest cap de setmana també a través de la fotografia. I és que el vespre del dijous 5 de desembre, es va inaugurar l’exposició #CarrersdelMasnou2019. En aquesta mostra, que es pot visitar a la Casa de Cultura fins al 19 de gener, s’hi pot veure una selecció de les fotografies que han participat durant aquest estiu en la tercera edició del concurs d’Instagram homònim i que organitza l’Ajuntament a través del compte @elmasnou.cat.

A la inauguració van assistir-hi algunes de les persones que havien participat en el concurs, incloent-hi la guanyadora, Mariona Rifà (@mrifab), que va anar-hi acompanyada de la model que apareix a la imatge guardonada. També van assistir a l’acte l’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Turisme i Promoció del Municipi, Neus Tallada.

A banda, i com cada segon diumenge de mes, ahir, dia 8, va tenir lloc la visita guiada a la Mina d’Aigua. De nou, i com ja és habitual, se n'havien exhaurit prèviament totes les places disponibles.

Mural Jam al carrer del Rector Pineda.
Mural Jam al carrer del Rector Pineda.