Pacte perquè el port aculli la Fira Comercial i Gastronòmica

Última revisió 10-04-2019 08:07
09/04/2019

L’Ajuntament i l’empresa concessionària de la infraestructura signen el conveni que regula la cessió gratuïta de les instal·lacions

 

L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, i el director gerent de Promociones Portuarias, Fernando Mestre, han signat aquest matí el conveni de col·laboració que regula la cessió gratuïta d’espais al port esportiu del Masnou per tal que s’hi celebri la Fira Comercial i Gastronòmica. L’acte de signatura ha comptat amb la participació de Sílvia Folch, primera tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, i de personal del consistori i de l’empresa.

La 20a Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig d’enguany. És una de les iniciatives de referència al Maresme per a la promoció de la gastronomia i el comerç local. El port esportiu és un indret òptim per a la celebració d’aquest esdeveniment, per la naturalesa de l’espai i pels serveis amb què compta la infraestructura, així com per fer explícit el caràcter mariner del municipi.

El port esportiu del Masnou és un espai de domini públic, titularitat de la Generalitat de Catalunya i explotat per Promociones Portuarias. El conveni signat entre aquesta empresa concessionària i l’Ajuntament regula la cessió gratuïta dels espais necessaris per a la celebració de la Fira, així com dels serveis de WC, per a l’ús d’expositors i públic. També es lliuraran passis d’estacionament per tal que membres de les empreses expositores i de l’organització de la Fira puguin utilitzar l’aparcament del recinte. A canvi, l’Ajuntament es compromet a mantenir unes condicions de netedat adequades als serveis de WC, mentre duri la vigència de la cessió, i a no obstruir la circulació de vehicles a les zones d’estacionament del port.

 

Signatura del conveni per a la cessió d'espais al port que acullin la Fira Comercial i Gastronòmica 2019.
Signatura del conveni per a la cessió d'espais al port que acullin la Fira Comercial i Gastronòmica 2019.