Nova web d'Ocupació per donar suport en matèria laboral

Última revisió 27-04-2020 08:55
24/04/2020

Ofereix recursos per a la recerca de feina i per accedir a subsidis, atenció personalitzada en línia, i informació sobre temes laborals i formatius

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament del Masnou ha posat en marxa una nova pàgina web, Ocupació Respon. Unifica i amplia la informació sobre els recursos que la Regidoria de Promoció Econòmica posa a l’abast de la ciutadania en matèria laboral, tant per a les persones que es troben en situació d’atur com per a les que estan en actiu.

Conté recursos en línia per a la recerca de feina, un formulari per fer consultes personalitzades, informació i eines per a la sol·licitud de subsidis i prestacions sociolaborals, enllaços a cursos i tallers formatius, i documentació sobre legislació laboral i ajudes, entre altres continguts.

El portal s’ha creat amb l’objectiu de fer front a la crisi de salut, econòmica i social originada per la pandèmia de la COVID-19 (coronavirus SARS-CoV-2). Així, i tenint en compte el confinament decretat des de la declaració de l’estat d’alarma, l’atenció a la ciutadania es fa per via telemàtica.

A banda de la nova web sobre temes d’ocupació, la Regidoria de Promoció Econòmica manté oberta una altra pàgina enfocada específicament a empreses i autònoms i autònomes. Es tracta de Promoció Econòmica Respon, on també es poden trobar tota mena de recursos i atenció personalitzada perquè l’emprenedoria masnovina pugui fer front a aquesta crisi.

El Servei d'Ocupació posa en marxa una nova web per donar suport en matèria laboral.
El Servei d'Ocupació posa en marxa una nova web per donar suport en matèria laboral.