Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Documents en exposiciķ pública del planejament urbanístic

L'article 8.5 del Text refķs de la Llei d'urbanisme estableix que la ciutadania té dret a consultar i ser informada sobre el contingut dels instruments de planejament i gestiķ urbanística i, amb aquesta finalitat, entre altres qüestions, cal donar publicitat per mitjans telemātics de la convocatōria d'informaciķ pública en els procediments de planejament i gestiķ urbanística, i dels acords d'aprovaciķ que s'adoptin en llur tramitaciķ.

En aquest apartat podeu consultar les figures de planejament aprovades inicialment, els avenįos i els instruments de gestiķ que estan en període d'exposiciķ pública. Per a cadascun dels documents s'indica l'estat del trāmit, la data d'aprovaciķ i el termini per presentar-hi alˇlegacions. Cal recordar que els documents que s'inclouen aquí no sķn encara definitius, i, per tant, no sķn encara d'aplicaciķ. El document que finalment s'aprovi pot incloure variacions respecte a l'aprovat inicialment.

Els documents complets de tots els expedients es poden consultar a la Unitat d'Urbanisme de l'Ajuntament del Masnou, carrer de Tomās Vives, 2, 2a planta (horari d'atenciķ al públic: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hores).

Anteriors SegüentsOficina Local d'HabitatgeLa DeixalleriaEspai Escčnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del Marqučs"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsAgenda juvenil i infantilBiblioteca Joan CorominesEl Masnou. Terra de marPerfil del contractantoferta formativa CFPAM
Anteriors SegüentsEl Masnou Actiu
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00