Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Bones festes 2017
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Ārea de Comunitat i Persones
Regidoria d'Ensenyament

A la Regidoria d'Ensenyament trobareu informaciķ de tot allō relacionat amb l'educaciķ al nostre municipi.

Les competčncies municipals en ensenyament sķn, entre d'altres, la participaciķ en el procés d'escolaritzaciķ, la cooperaciķ en la construcciķ i el manteniment dels centres docents, la intervenciķ en els ōrgans de participaciķ escolar (Consell Escolar Municipal del Masnou) o l'organitzaciķ d'activitats pedagōgiques d'una āmplia varietat, amb el suport d'altres regidories, destinades a l'alumnat del Masnou.

Així, per exemple, conjuntament amb l'Ārea de Manteniment, la Regidoria d'Ensenyament s'encarrega del manteniment i de les millores estructurals i funcionals dels centres escolars públics. També colˇlabora en activitats escolars i extraescolars dels centres i de les associacions de pares i mares. L'Ajuntament del Masnou colˇlabora amb els centres educatius, tira endavant accions prōpies i participa en totes les iniciatives relacionades amb la formaciķ dels ciutadans i ciutadanes.

ddd

L'Ajuntament és el titular de dues escoles bressol, Sol Solet i La Barqueta, del Centre de Formaciķ de Persones Adultes i de l'Escola de Música.

Pel que fa a l'atenciķ i la informaciķ a la ciutadania, la Regidoria d'Ensenyament colˇlabora activament en l'escolaritzaciķ de l'alumnat, gestionant els processos de preinscripciķ i matrícula de tots els serveis de titularitat prōpia. Tot aixō es fa a través de l'Oficina Municipal d'Escolaritzaciķ.

Reglament del Consell Escolar Municipal

Guia educativa 2017-2018 

Regidoria d'Educaciķ

Regidora: Sílvia Folch
Tčcnic: August Cabré
OME: visites concertades els dimecres, de 10 a 14 h, i els divendres, d'11 a 14 h.
Adreįa
Edifici Roger de Flor, 23
Carrer de Roger de Flor, 23
Telčfon: 93 557 18 45 - 93 557 18 47
Adreįa electrōnica: ensenyament@elmasnou.cat

 
Anteriors SegüentsPerfil del contractant"El Masnou Viu"El Masnou. Terra de marOficina Local d'HabitatgeEspai Escčnic Ca n'Humet
Anteriors SegüentsQueda'toferta formativa CFPAMCentre d'Empreses Casa del MarqučsBiblioteca Joan CorominesLa Deixalleria
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00