Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
└rea de Comunitat i Persones
Regidoria d'Ensenyament

A la Regidoria d'Ensenyament trobareu informaciˇ de tot all˛ relacionat amb l'educaciˇ al nostre municipi.

Les competŔncies municipals en ensenyament sˇn, entre d'altres, la participaciˇ en el procÚs d'escolaritzaciˇ, la cooperaciˇ en la construcciˇ i el manteniment dels centres docents, la intervenciˇ en els ˛rgans de participaciˇ escolar (Consell Escolar Municipal del Masnou) o l'organitzaciˇ d'activitats pedag˛giques d'una Ómplia varietat, amb el suport d'altres regidories, destinades a l'alumnat del Masnou.

AixÝ, per exemple, conjuntament amb l'└rea de Manteniment, la Regidoria d'Ensenyament s'encarrega del manteniment i de les millores estructurals i funcionals dels centres escolars p˙blics. TambÚ colĚlabora en activitats escolars i extraescolars dels centres i de les associacions de pares i mares. L'Ajuntament del Masnou colĚlabora amb els centres educatius, tira endavant accions pr˛pies i participa en totes les iniciatives relacionades amb la formaciˇ dels ciutadans i ciutadanes.

ddd

L'Ajuntament Ús el titular de dues escoles bressol, Sol Solet i La Barqueta, del Centre de Formaciˇ de Persones Adultes i de l'Escola de M˙sica.

Pel que fa a l'atenciˇ i la informaciˇ a la ciutadania, la Regidoria d'Ensenyament colĚlabora activament en l'escolaritzaciˇ de l'alumnat, gestionant els processos de preinscripciˇ i matrÝcula de tots els serveis de titularitat pr˛pia. Tot aix˛ es fa a travÚs de l'Oficina Municipal d'Escolaritzaciˇ.

Reglament del Consell Escolar Municipal
ACTUALITAT

Presentaciˇ del curs de monitors del Servei Local d'Ocupaciˇ

Ja Ús obert el perÝode d'inscripciˇ per al curs de monitors i monitores de lleure que organitza l'Ajuntament del Masnou. El curs comenša el 25 de juny i finalitza el 23 de juliol. L'horari de les classes Ús de 9 a 14 h.

Escola EscolÓpies, el Masnou.El Consell Escolar Municipal del Masnou (CEMM) ha proposat a tots els centres educatius que s’adhereixin al manifest i a les accions que duu implÝcites el projecte “Entorn sense fum”, una iniciativa que vol prevenir l’inici del consum de tabac en infants i joves. La darrera sessiˇ de l’˛rgan participatiu del curs 2017-2018, celebrada aquest dimarts, tambÚ ha aprovat de forma provisional els dies de lliure disposiciˇ del segŘent.

Regidoria d'Educaciˇ

Regidora: SÝlvia Folch
TŔcnic: August CabrÚ
OME: visites concertades els dimecres, de 10 a 14 h, i els divendres, d'11 a 14 h.
Adreša
Edifici Roger de Flor, 23
Carrer de Roger de Flor, 23
TelŔfon: 93 557 18 45 - 93 557 18 47
Adreša electr˛nica: ensenyament@elmasnou.cat

 
Anteriors SegŘentsOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan CorominesLa DeixalleriaPerfil del contractantQueda't
Anteriors SegŘentsCentre d'Empreses Casa del MarquŔsoferta formativa CFPAMEspai EscŔnic Ca n'HumetEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00