Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Urbanisme
PortadaPortada - Ārea de TerritoriĀrea de TerritoriPortada - Ārea de Territori - Regidoria d'Urbanisme i ActivitatsRegidoria d'Urbanisme i Activitats
Ārea de Territori
Regidoria d'Urbanisme i Activitats

La Regidoria d'Urbanisme i Activitats de l'Ajuntament del Masnou s'encarrega de la redacciķ, tramitaciķ i coordinaciķ de les figures de planejament urbanístic i dels instruments de gestiķ urbanística que desenvolupen el planejament municipal.

El planejament vigent del Masnou és el conjunt de documents aplicables legalment, l'objecte dels quals és l'ordenaciķ urbanística del territori, que abraįa tot el terme municipal.

La Comissiķ d'Urbanisme de Barcelona, en data 19 de setembre de 2001, va aprovar el Text refķs del Pla general d'ordenaciķ del Masnou.

Amb posterioritat a aquesta data, s'han realitzat un conjunt de modificacions sobre el document original i s'han aprovat diferents figures de planejament derivat que desenvolupen el Pla general d'ordenaciķ.

Des de la Regidoria es desenvolupen els mecanismes de control, seguiment i supervisiķ de les activitats amb transcendčncia urbanística que porten a terme els masnovins en l'āmbit de l'edificaciķ, que van des de la tramitaciķ de les figures de planejament urbanístic fins a l'atorgament de les llicčncies d'obres.

Per consultar el planejament urbanístic, cliqueu aquí.

Per consultar el registre de planejament urbanístic de Catalunya, cliqueu aquí.

Pāgina web de consulta rāpida sobre els trāmits i la documentaciķ necessāria per iniciar una activitat econōmica al municipi:
www.masnouactivitats.cat

 

Regidoria d'Urbanisme i Activitats
Tinent d'alcalde d'Urbanisme i Obres: Ricard Plana
Adreįa:
Ajuntament del Masnou
Pg. de Prat de la Riba, 1
08320 El Masnou
Telčfon: 93 557 17 00
Adreįa electrōnica: urbanisme@elmasnou.cat

 
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMLa DeixalleriaEl Masnou. Terra de marBiblioteca Joan CorominesPerfil del contractant
Anteriors SegüentsOficina Local d'HabitatgeCentre d'Empreses Casa del MarqučsQueda'tEspai Escčnic Ca n'Humet"El Masnou Viu"
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00