Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - Ārea de Comunitat i PersonesĀrea de Comunitat i PersonesPortada - Ārea de Comunitat i Persones - Regidoria d'Acciķ CívicaRegidoria d'Acciķ Cívica
Ārea de Comunitat i Persones
Regidoria d'Acciķ Cívica

La Regidoria d'Acciķ Cívica té com a missiķ impulsar i millorar els mecanismes de participaciķ dels veīns i veīnes del Masnou en els afers que interessen la seva comunitat. Per aconseguir-ho, pretén millorar la comunicaciķ entre la ciutadania i l'Ajuntament, fomentar la transparčncia en la gestiķ, i apropar la política i els afers públics als veīns i veīnes.

Una de les primeres tasques de la Regidoria és lelaboraciķ del Pla de participaciķ ciutadana.

Aquest Pla ha de ser la guia que ha d'orientar la participaciķ en el municipi, i serā acompanyat per un Reglament de participaciķ i per una Agenda participativa, que establirā els principals temes que s'han de treballar de forma participativa.

Aquesta Regidoria també té com a objectius l'impuls del Pla estratčgic del Masnou, sobre el qual es comenįarā a treballar un cop finalitzat el Pla de participaciķ. A partir d'una diagnosi inicial, es treballaran cinc grans āmbits: territori, dinamitzaciķ econōmica, coneixement, benestar i administraciķ. Les actuacions es duran a terme comptant amb la participaciķ del conjunt de l'organitzaciķ municipal i de la ciutadania.

                                                                                

 

Regidoria d'Acciķ Cívica

Tinenta d'alcalde d'Acciķ Cívica: Neus Tallada

Tčcnic: Humbert Pérez


Adreįa:
Edifici Roger de Flor, 23
Carrer de Roger de Flor, 23
08320 El Masnou
Telčfon: 93 557 18 00
Adreįa electrōnica:
participaciociutadana@elmasnou.cat

 
Anteriors SegüentsLa Deixalleria"El Masnou Viu"Queda'tEl Masnou. Terra de marEspai Escčnic Ca n'Humet
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del MarqučsBiblioteca Joan Corominesoferta formativa CFPAMOficina Local d'HabitatgePerfil del contractant
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00