Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - Ārea de Comunitat i PersonesĀrea de Comunitat i PersonesPortada - Ārea de Comunitat i Persones - Regidoria d'Acciķ CívicaRegidoria d'Acciķ Cívica
Ārea de Comunitat i Persones
Regidoria d'Acciķ Cívica

La Regidoria d'Acciķ Cívica té com a missiķ impulsar i millorar els mecanismes de participaciķ dels veīns i veīnes del Masnou en els afers que interessen la seva comunitat. Per aconseguir-ho, pretén millorar la comunicaciķ entre la ciutadania i l'Ajuntament, fomentar la transparčncia en la gestiķ, i apropar la política i els afers públics als veīns i veīnes.

Una de les primeres tasques de la Regidoria és lelaboraciķ del Pla de participaciķ ciutadana.

Aquest Pla ha de ser la guia que ha d'orientar la participaciķ en el municipi, i serā acompanyat per un Reglament de participaciķ i per una Agenda participativa, que establirā els principals temes que s'han de treballar de forma participativa.

Aquesta Regidoria també té com a objectius l'impuls del Pla estratčgic del Masnou, sobre el qual es comenįarā a treballar un cop finalitzat el Pla de participaciķ. A partir d'una diagnosi inicial, es treballaran cinc grans āmbits: territori, dinamitzaciķ econōmica, coneixement, benestar i administraciķ. Les actuacions es duran a terme comptant amb la participaciķ del conjunt de l'organitzaciķ municipal i de la ciutadania.

                                                                                

 

Regidoria d'Acciķ Cívica

Tinenta d'alcalde d'Acciķ Cívica: Sílvia Folch

Tčcnic: Humbert Pérez


Adreįa:
Edifici Roger de Flor, 23
Carrer de Roger de Flor, 23
08320 El Masnou
Telčfon: 93 557 18 00
Adreįa electrōnica:
participaciociutadana@elmasnou.cat

 
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del MarqučsEl Masnou. Terra de marEl Masnou ActiuPerfil del contractantAgenda juvenil i infantil
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Biblioteca Joan Corominesoferta formativa CFPAMOficina Local d'HabitatgeLa Deixalleria
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'Humet
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00