Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Concurs
└rea de Comunitat i Persones
Regidoria de Joventut

La Regidoria de Joventut estÓ adrešada principalment als masnovins i masnovines de 12 a 30 anys. Aquesta Regidoria treballa a partir d'uns programes marcats al Pla d'Acciˇ Jove del Masnou, i compta sempre amb les noves propostes que aportin els joves.

Ofereix tot tipus d'informaciˇ a Ca n'Humet, Punt d'Informaciˇ Juvenil, on la informadora o el dinamitzador us parlaran dels serveis, les activitats, els cursos, els tallers, les xerrades, les entitats juvenils de la poblaciˇ i de qualsevol tema que us pugui interessar, sigui quin sigui el dubte.

La Regidoria vol que sigueu part activa dels seus projectes. Per aix˛, si teniu propostes, suggeriments, millores o crÝtiques constructives, si us plau, feu-les-hi saber per correu electr˛nic, o bÚ trucant o anant a Ca n'Humet. Us hi esperen!

Descarrega't l'app PIJ Ca n'Humet

App jove del PIJ Ca n'HumetAmb la voluntat que tot el jovent de la vila tingui un accÚs mÚs directe a la informaciˇ relacionada amb al centre de participaciˇ juvenil Ca n'Humet (en Ómbits tan diversos com l'oci, la m˙sica, la formaciˇ, sortides i tot all˛ d'interŔs per a aquest colĚlectiu), s'ha creat una nova aplicaciˇ per a telŔfons intelĚligents. D'aquesta manera, la Regidoria de Joventut vol acostar-se al seu p˙blic potencial a travÚs dels mitjans que li resulten mÚs interessants i d'utilitat.

Des de l'app, que porta el tÝtol de PIJ Ca n'Humet, els usuaris poden informar-se de les activitats d'interŔs jove, a mÚs de poder fer alguns trÓmits relacionats amb les activitats, com inscripcions, solĚlicitar informaciˇ o consultar l'agenda. Per reforšar la immediatesa de la informaciˇ en la comunicaciˇ amb els joves, l'app enviarÓ notificacions a les persones que ja se l'hagin descarregada.

La imatge de l'aplicaciˇ ha apostat decididament per un disseny amb referents clars al mˇn estŔtic del jovent i per una claredat que ajudi a la identificaciˇ d'un servei que, sobretot, persegueix la proximitat i la identificaciˇ de l'Espai Jove Ca n'Humet com l'Ómbit en quŔ els joves i les persones del seu entorn sempre poden trobar propostes interessants per al seu oci i per al seu desenvolupament personal, social i cultural.

 

Regidoria de Joventut
Regidora: Neus Tallada
TŔcnic: Humbert PÚrez
Adreša: Carrer de Roger de Flor, 23
Horaris:
Regidoria: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h

Horari PIJ:

A partir del dimarts 17 de gener del 2017, l'horari i ubicaciˇ del servei Punt d'Informaciˇ Juvenil (PIJ) serÓ:

- Dimarts, de 16.30 h a 20.30 h al centre cÝvic Els Vienesos.

- Dijous de 16.30h a 20.30h al centre cÝvic Ca n'Humet.

Horari Ca n'Humet: de dilluns a dijous de 17 a 21.30 h, divendres de 12 a 14 h i de 17 a 21.30h i dissabte d'11 a 14h i de 17 a 22 h.

TelŔfons:
Regidoria: 93 557 18 41
PIJ: 93 557 18 43
Espai de Trobada: 93 557 18 40
Fax: 93 557 17 04
Adreša electr˛nica:
Regidoria: joventut@elmasnou.cat
PIJ: pij@elmasnou.cat


Inscripcions en lÝnia a les activitats:


Inscriu-te al butlletÝ electr˛nic de Joventut

 
Anteriors SegŘentsoferta formativa CFPAM"El Masnou Viu"Centre d'Empreses Casa del MarquŔsEl Masnou. Terra de marAgenda juvenil i infantil
Anteriors SegŘentsPerfil del contractantLa DeixalleriaBiblioteca Joan CorominesEl Masnou ActiuOficina Local d'Habitatge
Anteriors SegŘentsEspai EscŔnic Ca n'Humet
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00