Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Ārea de Comunitat i Persones
Regidoria d'Esports

La Regidoria d'Esports vol donar suport a les activitats de les entitats esportives masnovines, en especial a aquelles que fomenten valors com l'esforį, la companyonia, la superaciķ, l'amistat i la integraciķ, respectant sempre la independčncia de les entitats.

El Masnou és ric en esports i, a través de les entitats esportives, s'hi poden practicar més de vint activitats esportives diferents, com ara el basquetbol, el futbol, el patinatge, la vela, el tennis, les arts marcials, la nataciķ, la petanca o els escacs, entre d'altres. Tots aquests esports sķn un reflex de les inquietuds de la nostra gent i donen a cončixer el gran esperit esportiu que es viu al municipi.

Per millorar i ampliar l'oferta esportiva, la Regidoria d'Esports gestiona un bon nombre d'activitats destinades a tots els grups de poblaciķ (infants, joves, persones adultes i gent gran), amb diferents propostes de lleure al llarg de l'any. Entre d'altres, cal destacar les activitats que es fan al Complex Esportiu, com les activitats aquātiques (nataciķ, aiguagim, nataciķ per a embarassades...), les activitats dirigides (aerōbic, Pilates, manteniment, tonificaciķ i GAC...) i el servei de fitness. A banda de les activitats regulars esmentades, la Regidoria també organitza dues curses anuals: una d'atlčtica (la Cursa de Sant Silvestre) i l'altra de senderisme (la Caminada dels Tres Pobles).

També cada any, la Regidoria organitza, juntament amb totes les escoles del municipi i amb la colˇlaboraciķ del professorat d'educaciķ física, la Setmana de l'Educaciķ i l'Esport. Durant tota una setmana, i en horari lectiu, es programen activitats esportives prčviament coordinades i planificades segons l'edat, i es fan en diferents espais, com el pavellķ poliesportiu, la platja i els patis de les escoles. L'objectiu fonamental és treballar els valors educatius, el treball en equip, la sensibilitzaciķ i l'adaptaciķ de qualsevol discapacitat a l'esport.

Com podeu veure, teniu un ampli ventall de possibilitats per realitzar activitat física a la vila i us animem a cončixer-lo.


Regidoria d'Esports
Regidor: Joaquim Fābregas
Tčcnic: Albert Sánchez

Adreįa Complex Esportiu Municipal
C/ de la Ciutat de Sant Sebastiā, 14   
Telčfon: 93 557 18 60
Fax: 93 555 71 55
Adreįa electrōnica: esports@elmasnou.cat
Visites concertades

 
Anteriors SegüentsLa Deixalleriaoferta formativa CFPAMCentre d'Empreses Casa del MarqučsQueda'tEspai Escčnic Ca n'Humet
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Oficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de marBiblioteca Joan CorominesPerfil del contractant
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00