Últim dia per a les preinscripcions per al Fakaló

Infants participants a l'edició 2014 del FakalóLes preinscripcions per al Fakaló (Casal Infantil i Campus Esportiu) es podran fer del 13 al 17 d'abril a través de la pàgina web municipal i a l'oficina d'Atenció al Ciutada (OAC, edifici municipal del carrer Roger de Flor, 23). Com a principal novetat de l'any, i per assegurar una gestió més eficient de les places que s'ofereixen, en el moment de la preinscripció s'ha de realitzar un pagament de 10 euros per setmana i infant del Casal, i 20 euros per quinzena i jove en el cas del Campus. El Casal s'estendrà durant les quatre setmanes de juliol (la primera serà la del 6 de juliol). El preus per setmana, per a infants empadronats al Masnou, oscil·len entre els 37,50 euros per setmana en el torn de matí i els 71,25 euros per al torn de matí i tarda (fins a les 17 h). Pel que fa referència al Campus Esportiu, el calendari previst és el mateix, tot i que es desenvolupa en dues quinzenes, i els preus, per als joves empadronats al Masnou, es troben entre els 82,50 euros per quinzena en el torn de matí i els 120 euros per matí i tarda amb menjador. 

El Casal acollirà un màxim de cent infants per setmana, mentre que el Campus té una capacitat de 165 places per quinzena. En el cas que, en el moment de la preinscripció, la demanda superi el nombre de places que s'ofereixen, tindran prioritat les persones empadronades al Masnou. si aquest criteri no és suficient, es faria un sorteig el 28 d'abril. Les inscripcions definitives amb les places assignades es duran a terme entre el 4 i el 15 de maig.

El Casal s'adreça als infants nascuts entre el 2005 i el 2011. Enguany, el tall d'edat s'ha establert als escolars que cursen 4t de primària. A partir d'aquest curs, ja poden inscriure's al Campus.

Informació complementària

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-10-2018 09:00