'Ye orbayu...', espectacle de circ i humor el 16 de desembre

Última revisió 26-11-2018 08:03
23/11/2018

Substitueix Espera, l'obra programada inicialment a l'Espai Escènic i que s'ha cancel·lat per motius aliens a l'Ajuntament.

La companyia Vaques representarà l’espectacle de circ Ye orbayu... el diumenge 16 de desembre a l’Espai Escènic Ca n’Humet, a les 18 hores. S’ofereix al públic en substitució de l’espectacle de circ que s’havia programat, Espera, de la companyia Eia, cancel·lat per motius aliens a l’Ajuntament.

Orbayu és un terme comú a Astúries, amb el qual s’identifica el plugim fi i lleuger, gairebé imperceptible, però que xopa. L'espectacle recull alguns dels millors moments de la companyia, que, en la cerca del riure, ha cosit amb fils de circ el singular imaginari de la terra asturiana. L’objectiu és ser com l’orbayu: lleugers, gairebé imperceptibles, però amb la ferma pretensió de calar fins als ossos.

La temporada estable setembre-desembre de l’Espai Escènic Ca n’Humet compta amb un altre canvi respecte a la programació anunciada. En aquest cas, es tracta de l’actuació És Nadal... Ballem!, que durà a terme Maribel’s Gimnàs i Dansa. Finalment, hi haurà una única funció, el 22 de desembre a les 20 hores.

Imatge promocional de 'Ye Orbayu...'
Imatge promocional de 'Ye Orbayu...'