"Som vida", exposició de gran format d'Ànnia Aragonès

Última revisió 16-04-2019 13:29
15/04/2019

La mostra es pot visitar fins al 5 de maig a la Casa de Cultura.

Un bon nombre de persones van assistir divendres passat a l'obertura de l’exposició de pintura “Som vida”, de l’artista Ànnia Aragonès. Es pot visitar la mostra fins al 5 de maig, a la Casa de Cultura del Masnou.

Aragonès presenta obres de gran format amb una presència destacada del cos femení i el seu lligam amb la natura, jugant amb el llenguatge abstracte i la figuració, la polisèmia i l’ambigüitat.

La inaugració va comptar amb la participació de la mateixa artista. També va intervenir-hi el crític Ramon Casalé, que va repassar l’evolució de l’obra d’Aragonès. Segons Casalé, l’exposició demostra que l’artista es troba en un moment de consolidació que permet endevinar futures i noves grans obres. L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, va recollir aquesta afirmació per animar Aragonès a continuar amb la mateixa línia de treball. Al seu torn, Neus Tallada, regidora de Cultura, va remarcar el fort lligam de l’artista amb el Masnou i la seva implicació en el foment de l’art i la cultura al municipi.