Una festa popular celebra les actuacions de pacificació del trànsit al nucli antic

Última revisió 01-10-2018 09:43
24/09/2018

El dissabte 22 de setembre, el Masnou va celebrar el Dia sense Cotxes, una de les dues activitats que van tenir lloc al municipi per commemorar la Setmana Europea de la Mobilitat. Una festa popular a la plaça de l’Església amb jocs infantils i xocolatada va servir per celebrar les intervencions de pacificació del trànsit al nucli antic del municipi. Entre les actuacions dutes a terme, l’eliminació del trànsit de vehicles a la mateixa plaça ha estat una de les més rellevants. El regidor de Mobilitat, Quim Fàbregas, va assistir a l'acte.

L'altra activitat emmarcada dins d'aquesta celebració va ser el Dia del Transport Públic, el 19 de setembre. Aquell dia, les persones que es van desplaçar en tren van poder utilitzar de franc l’aparcament del port.

La Setmana Europea de la Mobilitat va tenir lloc entre el 16 i el 22 de setembre i té com a objectius promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com ara els desplaçaments a peu, amb bicicleta, transport públic o vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema "Combina i mou-te!", la Setmana del 2018, a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també va promoure la utilització de diferents mitjans de transport.

La festa va comptar amb jocs infantils i una xocolatada
La festa va comptar amb jocs infantils i una xocolatada