Un Sant Jordi amb llibres, roses i estels

Última revisió 07-09-2018 14:17
24/04/2017

Vegeu l'àlbum de fotografies de l'acte

Ahir Masnou va culminar la celebració de la Diada de Sant Jordi que va començar un dia abans per tal d’oferir a la ciutadania un ampli ventall d’activitats, en especial als més petits. Sant Jordi és un dia que se celebra amb especial entusiasme als carrers de la vila. A primera hora, el cel de la platja d'Ocata s’omplia d'estels per ambientar aquest dia tan especial que, enguany, coincidia amb la tradicional ‘Volada d'estels´ dels Amics i Antics Escoltes del Masnou. L'activitat va comptar amb tallers de construcció d'estels i enlairada, exhibicions d'estels acrobàtics i un dolç esmorzar per als més matiners. Tot seguit, a la places de Ramón y Cajal i de la Llibertat, Òmnium Cultural convidava a tots els infants i les seves famílies a pintar un conte gegant sobre la llegenda de Sant Jordi. Així els carrers s’omplien de vida acompanyats d’un total de 30 estands d'entitats i col·lectius sense ànim de lucre que es van repartir per tot el municipi per tal d’oferir als visitants els seus productes relacionats amb les roses i els llibres.

El dia anterior, el Concert de Sant Jordi: Art?, donava el tret de sortida als actes dissenyats per la celebració de la Diada. Aquella mateixa tarda del dia 22, va tenir lloc un taller d'estampació adreçat també als infants. Els més menuts van experimentar a través de la pintura i diferents segells i els més grans van crear postals, un punt de llibre i la seva bossa d'esmorzar.
Per afegir-se a la celebració, l'Ajuntament va tornar a editar un punt de llibre commemoratiu, dedicat en aquesta ocasió al nou llibre sobre la història del Masnou, que va repartir pels equipaments municipals.

Sant Jordi 2017
Sant Jordi 2017