Un intens cap de setmana enceta el mes de desembre

Última revisió 10-12-2018 11:52
04/12/2018

L’arribada del mes de desembre va venir carregada de propostes al Masnou. A més de la Nit de l’Esport, la Fira de Nadal i el Gran Recapte d’Aliments, altres iniciatives van omplir un intens cap de setmana per als masnovines i masnovines. Vegeu-ne les fotografies.

Inauguració de l'exposició "#EstiualMasnou2018"

Divendres a la tarda va tenir lloc la inaugració de l'exposició de fotografia que reprodueix les publicacions finalistes de la segona edició del concurs fotogràfic a Instagram #EstiualMasnou2018. La regidora de Cultura, Neus Tallada, acompanyada per l'alcalde, Jaume Oliveras, i els regidors Sílvia Folch i Albert Alfaro, va inaugurar la mostra, que es podrà veure fins al 20 de gener a la Casa de Cultura.

VI Llucifest: una festa per celebrar l'art al Masnou

Aquest any, el Festival d'Art Contemporani de Blanc de Guix Llucifest ha celebrat els quinze anys de l'escola amb una jornada plena d’activitats obertes a tothom, dissabte, 1 de desembre.

La festa va començar amb una mostra col·lectiva d'art contemporani a l'Espai Casinet que va incloure la pintura, la performance (acció artística) i una instal·lació.  A la tarda, a partir de les 17 h, a la seu de Blanc de Guix, s’hi van programar diferents tallers artístics, des de raku (ceràmica) fins a estampació tèxtil. A més, el grup de flamenc de l'escola de ball Maribel's va mostrar un seguit de peces que fusionaven aquesta dansa amb la performance. Arribada la nit, un espectacle de circ a càrrec de LaPoet i un sopar popular amb menjar d'una food truck van completar la celebració.

Cant de la Sibil·la
També l’1 de desembre, al vespre, a l’església de Sant Pere, s’hi va representar el drama litúrgic medieval que es feia a les esglésies dels territoris de parla catalana durant el cicle de Nadal, el Cant de la Sibil·la, de la mà de l’Associació UNESCO i Capitanes del Masnou.

Dansa a l’Espai Escènic
Diumenge, dia 2, l’Espai Escènic es va omplir de ritme amb l’Associació de Dansa i Teatre Musical del Masnou juntament amb l’Escola de Ballet l’Eix del Masnou, que va presentar la proposta Amb ritme de Nadal, un espectacle innovador ambientat en el món nadalenc, ple de cançons i danses inspirades en aquesta festivitat. 

Diverses activitats van protagonitzar el cap de setmana
Diverses activitats van protagonitzar el cap de setmana