Un cap de setmana de revetlla de Sant Joan i preludi de la Festa Major

Última revisió 07-09-2018 14:18
26/06/2017

Vegeu els àlbum de fotografies de la revetlla de Sant Joan i dels actes preludi de la Festa Major.

La intensitat del darrer cap de setmana al Masnou ha constatat que s'acosta la Festa Major. Divendres 23, van tenir lloc les diverses revetlles de Sant Joan arreu del municipi; dissabte 24, van actuar els Marxosos d'Ocata i, diumenge 25, un trenet va recórrer el municipi, una activitat que es va complementar amb activitats per a tota la família al Parc Vallmora. També diumenge, el concert del Cor Scandicus i l'Orfeó Laudate, dins dels actes previstos amb motiu de l'Any Millet, va posar el punt musical a aquest tast de Festa Major.

Revetlla de Sant Joan

Revetlla de Sant JoanUn any més, el vespre del dilluns 23 de juny, la Flama del Canigó va arribar al municipi des del cor dels Pirineus de mans d' atletes voluntaris. Un cop al Masnou, hi va haver una breu recepció als renovats jardins de Can Malet per part de l'alcalde, Jaume Oliveras, i d'altres membres de l'Equip de Govern, i tot seguit, la comitiva acompanyada per masnovins i masnovines va iniciar una cercavila fins a dues de les revetlles que se celebraven al municipi, per encendre-hi les fogueres. Tot i que la platja va ser el lloc preferit per molta gent per a celebrar la revetlla de Sant Joan, van ser diverses les associacions i els col·lectius que van celebrar la revetlla a diferents punts del municipi.

L'endemà, els serveis de neteja de l'Ajuntament van treballar perquè les platges i els carrers del Masnou recuperessin la normalitat després de la celebració de la revetlla de Sant Joan. En total, s'hi van recollir 3.860 kg de brossa a la platja i 1.320 kg a les zones on s'hi havien celebrat revetlles. En tot l'operatiu de neteja i recollida de residus manuals van participar 15 operaris, i en la neteja mecànica, 3 vehicles. També van col·laborar en aquestes tasques diversos operaris de jardineria.

A més, durant la nit del 23 al 24 de juny, la Policia Local va haver d'intervenir per interrompre diverses bretolades i incidents al municipi: diversos contenedors cremats, una paperes arrencada, desperfectes a la marquesina d'una parada d'autobús i un incendi a uns matolls.


Comencem la festa major jugant al parc Vallmora
Comencem la festa major jugant al parc Vallmora