Treballs de manteniment al clavegueram, l'enllumenat i les voreres en diferents punts del municipi

Última revisió 07-09-2018 14:18
18/10/2017

Continuen els treballs de manteniment arreu del municipi. En aquesta ocasió, el Departament de Manteniment, Serveis Municipals i Paisatge duu a terme simultàniament treballs en el clavegueram, per netejar-lo; en l’enllumenat, per reduir-ne el consum, i en voreres, per arreglar-ne desperfectes.

Ahir, dimarts 17 d’octubre, Sorea, empresa contractada per l’Ajuntament per dur a terme el manteniment del clavegueram al municipi, va començar les feines d’inspecció i neteja dels col·lectors de recollida d’aigües residuals del Camí Ral, des de Torrent Can Gaio fins a la zona de Can Teixidor.

Mentre durin aquestes obres, es tallarà un dels carrils de circulació de l'N-II en sentit Barcelona, a partir de les 10 h, de dilluns a divendres. La inspecció del col·lector, que es farà amb una càmera, s’allargarà entre dos i tres dies, i l’endemà en començarà la neteja. Tot seguit, en principi la propera setmana, es netejaran els embornals dels carrers perpendiculars a la carretera N-II, és a dir, de les avingudes del President John F. Kennedy i de Joan Maragall, i dels carrers de Tomàs Vives i de Roger de Flor, entre d'altres. Tot i que la neteja no es farà en hora punta, serà necessari eliminar un dels dos sentits de circulació, direcció Barcelona, per dur-la a terme. Consegüentment, el servei de transport urbà pot arribar a patir endarreriments en determinats moments del dia.

D’altra banda, avui dimecres, se substituiran els llums de diversos carrers a l’entorn de l’edifici de la Policia Local, concretament a l’avinguda de la Generalitat de Catalunya, el carrer del Parlament de Catalunya, el carrer de l’Estatut de Catalunya, el carrer de Fontanills (entre Mare de Déu de Núria i Generalitat de Catalunya) i el carrer de Joan Miró (entre Mare de Déu de Núria i Generalitat de Catalunya). En total, se substituiran 40 llums de vapor de sodi de 150W de color groc per 40 amb bombetes LED de 35W. La substitució permetrà una disminució de consum del 77%.

Finalment, l’Ajuntament, a través de l’empresa Vialser, està duent a terme l’arranjament d’aproximadament 120 metres quadrats de voreres, entre els carrers de Joan Carles I, Generalitat de Catalunya i Parlament de Catalunya amb el carrer de Romà Fabra. En aquest cas, la darrera actuació no consisteix en l’arranjament d’una vorera, sinó en un tram d’un metre d’amplada que facilitarà l’accés a un carrer que és de sauló i que actualment està molt deteriorat. En concret, es repararan alguns trams de vorera de l’avinguda de Joan Carles I, trams de vorera de l'avinguda de la Generalitat de Catalunya, entre Ciutat Vila Jardí i Parlament de Catalunya; trams de vorera del carrer del Parlament de Catalunya, entre Generalitat de Catalunya i Mare de Déu de Núria, i l’accés al solar de darrere la Biblioteca municipal pel carrer de Josep Pujadas Truch amb Romà Fabra.

Obres manteniment doctor agell octubre 2017
Obres manteniment doctor agell octubre 2017