Tragèdia i comèdia s'entrecreuen aquest cap de setmana a l'Espai Escènic

Última revisió 07-09-2018 14:18
13/02/2018


El metge de Lampedusa que explica una història tràgica del segle XXI, la crisi dels refugiats, i Paradís pintat, de la pallassa Pepa Plana, que té com a rerefons el drama de les migracions, seran les dues representacions que tindran lloc aquest cap de setmana a Ca n'Humet.

L'autobiografia Lágrimas de sal (Ara Llibres, 2017), del metge Pietro Bartolo, dedicat a rescatar els refugiats que arriben des d'Àfrica a les costa de l'illa italiana de Lampedusa, és la base a partir de la qual sorgeix El metge de Lampedusa, després que l'intèrpret de l'obra, Xicu Masó, quedés impactat en conèixer el relat d'aquest metge italià. Aquest espectacle sobre una història contemporània que fa d'altaveu per fer més visible la gravetat de la crisi humanitària dels refugiats a Europa serà representat dissabte, 17 de febrer, a les 20 h. Més informació.

D'altra banda, diumenge, 18 de febrer, a les 18 h, serà el torn de l'espectacle familiar Paradís pintat, de la pallassa Pepa Plana, un espectacle que, tot i ser divertit, també ens connectarà amb la cara més tràgica del món per parlar dels refugiats i les migracions. Més informació.

Diumenge al migdia també tindrà lloc In Itinere, un tercer espectacle per a adults que, com el seu nom indica, no es farà a l'Espai Escènic, sinó que serà itinerant entre la plaça d'Ocata i la dels Països Catalans. Es tracta d'una performance per a un únic espectador. Cada espectacle és un recorregut de set minuts durant el qual l'espectador viu una experiència en un extravagant quadricicle de pedals. Aquesta és la primera part d'una trilogia que investiga les migracions des del punt de vista dels moviments, les experiències humanes i el desplaçament. Més informació

El metge de Lampedusa
El metge de Lampedusa