Teatre en anglès per a l'alumnat de les escoles del Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
09/03/2018

El dia 6 de març va tenir lloc la primera de les obres de teatre en anglès adreçades a alumnes de les escoles del Masnou previstes per a aquest curs. El curs de P5 de l’Escola Bergantí va ser el primer de poder gaudir d’unes representacions que arribaran a totes les escoles i instituts del municipi, en concret als cursos de P5, 2n, 4t i 6è de primària, i 2n i 4t d'ESO. La iniciativa ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona en el marc del protocol general del Pla xarxa de governs locals 2016-2019. La companyia Look Out! Theatre Company és l’encarregada de dur a terme totes les obres, que tindran lloc a les instal·lacions de l’escola, en el cas dels cursos de P5, i a l’Espai Escènic de Ca n’Humet, per als cursos de primària i ESO. Val a dir que la companyia facilita, a través de la seva pàgina web, materials didàctics de les obres que representa als equips docents perquè puguin treballar els continguts a l’aula.

Ahir, dia 8 de març, va tenir lloc una tongada de representacions per als cursos de 2n de primària, 2n d'ESO i 4t d'ESO a l’Espai Escènic, que es va omplir en cadascuna de les sessions, excepte en el cas del grup de 4t d'ESO, amb motiu de la vaga del Dia Internacional de la Dona. El teatre també va rebre la visita de l’alcalde, Jaume Oliveras, i de la regidora d’Ensenyament, Sílvia Folch.

Al llarg d’aquestes setmanes s’aniran succeint diferents obres teatrals, que finalitzaran el proper 25 d’abril. Els alumnes de primària i ESO gaudiran de les obres següents, en funció de l’escola i el curs: Stone Soup, Murder at Manor House, My Lucky Compass, A Monkey’s Tale, The Lemon Thieves. I per als més petits, d’educació infantil, es representarà The Little Flower Pot.

Teatre en anglès
Teatre en anglès