Suport a la vaga feminista del dijous 8 de març

Última revisió 07-09-2018 14:18
07/03/2018

L'Ajuntament de Masnou donarà suport a la vaga feminista del dijous 8 de març i convoca la ciutadania a la concentració de les 12 h davant del consistori, on es llegirà un manifest.

Amb motiu de la vaga i les aturades convocades, l'alcalde ha decretat els serveis mínims per a la jornada, durant la qual alguns serveis municipals podran veure afectat el seu funcionament habitual.

Com a suport a la convocatòria del 8 de març, al darrer Ple del mes de febrer s'hi va aprovar la declaració institucional presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA sobre el 8 de març, Dia de les Dones, a la qual es van sumar altres grups, en concret, el PSC, ERC-AM-MES i PDeCAT-Unió.

La vaga feminista convocada per demà, dijous 8 de març, té el suport dels sindicats, però amb algunes diferències en la durada. CNT, CGT, la Intersindical, COS i el sindicat educatiu USTEC, entre d'altres, s'han adherit i han convocat la vaga durant tot el dia, mentre que els sindicats majoritaris CCOO i UGT convoquen només una aturada parcial d'un parell d'hores per torn.