Reunió amb diferents entitats esportives per informar-les de les novetats del projecte del Complex Esportiu

Última revisió 07-05-2018 10:30
22/03/2018

Ahir, dimecres 21 de març, a la tarda, va tenir lloc una reunió informativa i de treball entre l’Ajuntament i diferents entitats esportives del municipi en què es van tractar diversos temes. D'una banda, l’Ajuntament va informar les entitats que utilitzaran els espais esportius del Complex Esportiu del Masnou de les modificacions que es realitzaran amb el projecte executiu del nou pavelló poliesportiu i, de l'altra, es va informar les entitats que utilitzen el pavelló actualment de les actuacions previstes per al canvi de paviment esportiu.

A la reunió, encapçalada per l’alcalde, Jaume Oliveras, van assistir-hi el regidor d’Urbanisme, Ricard Plana, el regidor d’Esports, Joaquim Fàbregas, i els clubs esportius següents: el Club El Masnou Basquetbol, el Club Atlètic Masnou, el Club de Judo i Gimnàstica Rítmica del Masnou, i el Club de Patinatge del Masnou.

Respecte a les modificacions del projecte d’execució de l’obra del nou pavelló, l’Ajuntament va explicar que es projectarà un espai de vianants destinat a la millora dels accessos al Complex Esportiu, que tindrà un accés directe a una terrassa superior que connectarà amb les grades del nou pavelló i el parc de Vallmora. També es va informar sobre la nova ubicació projectada per al bar, que donarà servei a tots tres equipaments que conformen el Complex (el pavelló actual, el nou, i la piscina) i que s’ubicarà en aquest espai de vianants.

Altres temes tractats a la reunió van ser la reubicació de la Regidoria d’Esports, que facilitarà espai a les futures sales polivalents d’activitats dirigides; els recorreguts per accedir a tots tres equipaments; les modificacions dels vestidors actuals de piscina, que es reduiran de vuit a sis per fer-los tots més grans i amb dutxes; i, finalment, es va anunciar que el proper dilluns hi ha prevista la signatura del conveni de col·laboració amb Ricky Rubio Foundation, que permetrà canviar el paviment del pavelló actual per posar-hi parquet.

Reunió nou complex esportiu
Reunió nou complex esportiu