Presentació del llibre 'Lluís Millet i Pagès. Retalls de vida. Aportacions biogràfiques a través de les cartes del llegat familiar', del premi de la VII beca de recerca local

Última revisió 07-09-2018 14:18
21/11/2017

La publicació monogràfica Lluís Millet i Pagès. Retalls de vida. Aportacions biogràfiques a través de les cartes del llegat familiar, elaborada per Núria Vilà i Maria Villanueva, es presenta el divendres 24 de novembre, a les 19 h, a la sala de plens de l'Ajuntament. La publicació és el resultat de la VII beca de recerca local i suposa el nou número de la revista La Roca de Xeix. La presentació, que serà presidida per l'alcalde, Jaume Oliveras, i per la regidora delegada de Cultura, Neus Tallada, serà a càrrec de Francesc Cortès i Mir, doctor en Musicologia i professor titular a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Les persones que assisteixin a l'acte rebran un exemplar gratuït de la publicació. L'acte de presentació del número de la Roca de Xeix d'enguany està inclòs dins el programa d'actes del 150è aniversari del mestre Lluís Millet.

Cartell llibre ‘
Cartell llibre ‘