Pas endavant del projecte de 36 nous habitatges per a la gent gran

Última revisió 08-11-2018 11:27
02/11/2018

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) de la Generalitat de Catalunya ha presentat a l’Ajuntament el projecte bàsic de l’edifici dotacional d’habitatges de lloguer de l’avinguda de Joan XXIII, on es preveu la construcció de 36 pisos de protecció oficial per a la gent gran.

L’any 2005, l’Ajuntament va signar un conveni amb l’Incasòl per a la construcció d’aquests habitatges, però la posterior crisi econòmica va deixar el projecte aturat. El maig del 2017, la Generalitat va anunciar la represa de projectes de construcció d'habitatge públic com aquest.  

El projecte preveu una edificació plurifamiliar aïllada i l’alçària del bloc serà de planta baixa més tres plantes. Del total d’habitatges, 32 seran d’una habitació (amb una superfície útil mitjana de 45 m2) i quatre seran de dues habitacions (amb una superfície útil mitjana de 62 m2), destinats a gent gran amb fills incapacitats al seu càrrec. Dels quatre habitatges de dues habitacions, tres se situaran a la planta baixa i un, a la tercera planta. Els habitatges comptaran amb una sala/menjador/cuina, un dormitori doble, bany i un safareig/estenedor.

L’accés als habitatges es farà a través d’una zona enjardinada de la cara nord del bloc, que donarà al carrer del Dr. Oliver Gumà. L'aparcament quedarà soterrat. 


 

El projecte preveu una edificació plurifamiliar aïllada i l'alçada del bloc serà de planta baixa més tres plantes.
El projecte preveu una edificació plurifamiliar aïllada i l'alçada del bloc serà de planta baixa més tres plantes.