Obert el període de preinscripció i matrícula del Centre de Formació de Persones Adultes (CFPAM)

Última revisió 24-07-2018 17:42
15/06/2018

El 18 de juny s'obre el procés de preinscripció i matrícula per als ensenyaments que ofereix el Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM). La data límit per presentar la sol·licitud és el 26 de juny. Cal fer-ho a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Durant aquest mateix període s'obrirà un espai d'orientació i informació dels cursos al CFPAM, de dilluns a dijous de 16 a 20 h.

L'oferta inclou una dotzena de cursos i tallers, des del taller d'alfabetització fins al curs de formació per a les proves d'accés als cicles formatius de grau superior. També es pot fer el curs per preparar l'accés al cicles formatius de grau mitjà, així com el que permet obtenir el títol de l’ESO (GES).

A més a més, el CFPAM ofereix tallers d'acolliment lingüístic en català i castellà, d’anglès inicial (1 i 2), de pràctica de la llengua anglesa i d'informàtica inicial. També es fan altres tallers d'informàtica per familiaritzar-se amb el mòbil i Internet, amb els processadors de textos o, ja en un nivell una mica més avançat, per conèixer programes de tractament de la imatge i del so o de presentació de continguts.


CURS 2018-2019

Oferta formativa

Oferta de places i vacants

Calendari de preinscripció i matrícula

Requisits d'accés

Ordenança (preu públic)

Criteris d'admissió i documentació necessària

Horaris d'atenció i informació sobre ensenyaments del curs 2018-2019

Horaris de proves de nivell i entrevistes

Més informació:

Per a qualsevol dubte respecte de l'oferta formativa, us podeu adreçar al CFPAM, dins l'horari d'atenció.

Carrer de la Segarra, 12 (Edifici Els Vienesos)

Telèfon: 93 557 18 80

Horari: de dilluns a divendres, de 15 a 21 hores

Adreça electrònica: cfam@elmasnou.cat