Novetats en el manteniment a la via pública

Última revisió 07-09-2018 14:18
15/09/2017

Vegeu-ne les afectacions de trànsit

Continuen les feines des de la Regidoria de Manteniment, Serveis Municipals i Paisatge per mantenir la via pública del municipi al dia. Aquesta mateixa setmana, s’han substituït tres bancs per uns de nous al carrer de Joan Maragall. S’han comprat 20 bancs a l’empresa Grup Fàbregas, per 2.780 euros (més IVA), per anar-los instal·lant en diferents espais públics del Masnou, allà on se'n detecti la necessitat en cada moment. La col·locació serà a càrrec dels operaris de la brigada municipal.

Altres actuacions de millora, a petició de la Comissió de Via Pública són: la instal·lació d’un coixí berlinès i unes pilones al carrer de la Ciutat Vila Jardí, per tal de reduir la velocitat rodada; la col·locació al carrer del Capità Agustí Gibernau d’un senyal de prohibit circular a més de 20 km/h; la instal·lació de senyalització al carrer de Flos i Calcat amb el passeig de Romà Fabra; la creació de tres passos de vianants (al carrer dels Ametllers, al carrer de Navarra i al passeig de Cristòfor Colom), o el reforç de la senyalització del carrer de Frederic Bosch, entre d’altres.

Dilluns. l’empresa contractada per fer el manteniment de la via pública, Vialser, començarà tota una sèrie d’arranjaments menors en diferents voreres el municipi. Els treballs més rellevants són els que es duran a terme a l'encreuament de la cantonada de la carretera d’Alella amb el carrer de la Mare de Déu del Pilar, que el faran més accessible. Es realitzaran també les actuacions següents:

  • Al carrer de Flos i Calcat, 115-117 (costat mar): arranjament de la vorera al voltant de l’escocell.
  • Al carrer de Flos i Calcat, 100-108 (costat muntanya): extracció d’11 pilones i arranjament de la vorera.
  • Al carrer de Flos i Calcat, 141 (costat mar): arranjament de la vorera.
  • Al carrer de Flos i Calcat, 145 (costat mar): arranjament de la vorera.
  • Al carrer de Lluís Millet cantonada amb Torrent Umbert (costat muntanya): arranjament de la vorera.
  • Al carrer de Sant Crispí, cantonada amb el passeig de Cristòfor Colom (costat muntanya): arranjament de l’embornal de recollida d’aigües pluvials.
  • Al carrer del Berguedà, cantonada amb Joan XXIII: adequació de la vorera davant la parada de l’autobús urbà.
  • Al carrer de Francesc Macià, 139: arranjament i ampliació de la vorera.
  • A l’avinguda de la Mare de Déu del Pilar, cantonada amb Amadeu I: es rebaixaran les voreres al pas de vianants.

Vegeu-ne les afectacions de trànsit

Treballs manteniment a la via pública 2017
Treballs manteniment a la via pública 2017