Noves afectacions als carrers de Mossèn Jacint Verdaguer i Amadeu I per les obres d'arranjament de voreres

Última revisió 07-09-2018 14:18
10/08/2017

A partir de dilluns, 14 d’agost, quedarà tancat el pas en un tram de vorera del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, el comprès entre els carrers de Miquel Biada i el pas de vianants que hi ha a sobre de la rotonda del carrer d’Amadeu I (carretera d’Alella) amb l'N-II. Aquesta actuació afecta els desplaçaments dels transeünts, que se'ls desviarà per itineraris alternatius per poder executar l'obra amb la màxima seguretat possible.

Els vianants tindran dues alternatives per passar per la zona, que es poden veure en aquest mapa. És molt important que els ciutadans que es desplacin pels carrers afectats per l'obra facin cas de la senyalització excepcional i tinguin precaució. Les obres s’estendran una setmana i també s’hi treballarà el dia 15 (festiu). Un cop acabades les obres d’aquest tram de la vorera del carrer de Jacint Verdaguer, començaran les del tram entre el carrer de Miquel Biada i el pas soterrat de l’estació de tren, que també afectaran la mobilitat dels vianants, que hauran de fer itineraris alternatius.

Els arranjaments de les voreres del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer es van iniciar el 17 de juliol passat amb la provisió de materials i, actualment, ja han arribat a l’altura del Torrent Humbert. Paral·lelament, s’estan duent a terme les obres per arreglar les voreres del carrer d’Amadeu I (carretera d’Alella), que es van iniciar a principis d’agost i s’executen de mar a muntanya fins a arribar a l'encreuament dels carrers de Múrcia i de Rosa Sensat.

El veïnat que disposi de gual en aquests trams, puntualment podria veure limitada l'entrada i sortida de la seva plaça entre les 8 i les 20 h, mentre durin les obres.

El Pla de xoc de voreres al Masnou, que està executant l'Ajuntament, té previst l'arranjament de prop de 9.000 m2 de voreres de diversos carrers de la vila. Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb el Departament de Manteniment i Serveis Municipals, al telèfon 93 557 16 00 o la Policia Local 93 555 22 44.