Nou avís: afectacions al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer per les obres d'arranjament de voreres

Última revisió 07-09-2018 14:18
14/07/2017

Els arranjaments de les voreres del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer es van iniciar el passat 17 de juliol. Aquesta actuació afecta als desplaçaments dels vianants que se'ls ha desviat per itineraris alternatius per poder executar l'obra amb la màxima seguretat possible. El veïnat que disposi de gual en aquest tram, puntualment podria veure limitada l'entrada i sortida de la seva plaça entre les 8 h i les 20 h, mentre durin les obres. Un cop finalitzin les obres d'aquest carrer, a l'altura de la rotonda de la carretera d'Alella, començaran les actuacions al carrer d' Amadeu I (carretera d'Alella), de mar a muntanya.Es preveu que les obres d'aquests dos carrers es vagin executant al llarg del mes d'agost.

És molt important que els vianants facin cas a la senyalització excepcional i que els ciutadans que es desplacin per els carrers afectats per l'obra ho facin amb precaució.

El Pla de Xoc de Voreres al Masnou, que està executant l'Ajuntament, té previst l'arranjament de prop de 9.000 m2 de voreres de diversos carrers del Masnou, entre els quals hi ha el carrer Mossèn Jacint Verdaguer i Amadeu I (carretera d'Alella).

Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb el Departament de Manteniment i Serveis Municipals, al telèfon 93 557 16 00 o la Policia Local 93 555 22 44.