Neix un nou Butlletí municipal digital “L'actualitat del Masnou”

Última revisió 07-09-2018 14:18
26/06/2017

El Butlletí L'actualitat del Masnou és un butlletí en format electrònic que neix amb la voluntat d’informar sobre l’actualitat de l’ ens municipal a través del correu electrònic un cop per setmana. El butlletí recollirà setmanalment les notícies més rellevants de l’Ajuntament del Masnou i s’enviarà a totes aquelles persones que es donin d’alta al llistat de distribució. D’aquesta manera es vol ser més accessible i transparent.

Per una banda, es vol facilitar l’accés a la informació pública, aconseguint una major difusió de les notícies; i, per una altra, refermar el lligam entre administració i ciutadania, tot establint nous canals de comunicació. Així, l’Ajuntament edita el butlletí com a instrument de comunicació per informar sobre l'actualitat relativa al propi Ajuntament, en els diferents àmbits i regidories, però també per oferir informació sobre l’agenda que serveixi de recordatori dels fets més significatius.

Val a dir que L’actualitat del Masnou és el cinquè butlletí que es crea des de l’Ajuntament i que actualment ja estan en marxa d’altres monotemàtics: el Butlletí de l'Espai Escènic Ca n' Humet, de Cultura; Activitats per a nens, nenes i famílies, d’ Infància; Butlletí de la Casa del Marqués/Centre d'empreses, de Promoció Econòmica; i per últim, el Butlletí de l’Espai Jove Ca n' Humet/ Punt d'Informació Juvenil, de Joventut.

En resum, es poden rebre butlletins específics o un de genèric en funció dels interessos i necessitats de cadascú. Aquí es troba la relació dels diferents butlletins on donar-se d’alta.

Mostra butlletí L'actualitat del Masnou
Mostra butlletí L'actualitat del Masnou