L'Institut Mediterrània renova el seu compromís amb la promoció de l'esport al municipi

Última revisió 07-09-2018 14:18
06/07/2017

Aquest matí ha tingut lloc la signatura per a l’aprovació de les condicions del conveni per a la cessió d’espais per part de l’ Institut Mediterrània a l’Ajuntament del Masnou, que es renova automàticament cada any. A dia d’avui, les instal·lacions acullen el Club Atlètic-Interdinàmic Masnou, i el Club de Patinatge el Masnou.

La cessió d’aquestes instal·lacions ajuda a l’Ajuntament a cobrir la demanda d’ espais esportius que fan les entitats del poble, sempre que es destinin a la promoció esportiva, és a dir, a la base de l’esport i als més petits.

El conveni signat el passat 2 de juny de 2016 entre l’Ajuntament del Masnou i l’ Institut Mediterrània, i que es vigent fins a 31 de desembre de 2018, posava en relleu el compromís del centre educatiu amb la promoció de l’esport. Amb la signatura, el centre es comprometia a cedir les seves instal·lacions esportives perquè s’hi poguessin realitzar activitats esportives per a la promoció de l’esport al municipi.

L’aprovació de l’annex econòmic del conveni d’ enguany que recull les despeses de llum entre altres, s’ha formalitzat amb la signatura de l’alcalde, Jaume Oliveras, el regidor d’Esports, Jordi Matas, i la directora de l’ Institut Mediterrània, Glòria Mas.

Signatura amb Institut Mediterrània-esports
Signatura amb Institut Mediterrània-esports