L'exposició "El meu mar", del pintor Sergi González, es pot visitar fins a l'1 de juliol a la Casa de Cultura

Última revisió 24-07-2018 17:42
01/06/2018

Vegeu-ne l'àlbum d'imatges.

Divendres es va inaugurar, a la Casa de Cultura, l’exposició "El meu mar", del pintor masnoví Sergi González. S’hi poden veure una sèrie de quadres que conviden a capbussar-s’hi, pel realisme amb què l’artista ha plasmat l’aigua de mar: moviments, llum, colors, textures de l’escuma, esquitxos...

L’acte d’inauguració va ser força concorregut. Entre altres persones, van acompanyar González l’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Cultura, Neus Tallada. Entre tots dos van destacar la qualitat de les obres, així com l’arrelament i l’activisme de l’artista en la vida cultural masnovina, especialment en el camp de les arts visuals. També van recordar que molt a prop de la Casa de Cultura, al bar Vins i Divins, es pot veure una altra exposició de quadres que complementa la primera, obra del mateix González.

Al seu torn, González va explicar que qui visiti "El meu mar" a la Casa de Cultura també hi podrà veure una escultura que li va regalar un altre artista, Miquel Àngel Anadón, i que emmiralla els quadres, en ser una representació pètria del mateix fenomen líquid: l’ona marina. González va mostrar-se satisfet perquè s'havia complert una premonició que havia tingut de petit mentre visitava la Casa de Cultura amb el seu pare, a qui va dir que algun dia hi exposaria obres seves. El futur, doncs, ja ha arribat.

Horaris i més informació:

Exposició de pintura “El meu mar”, de Sergi González