L'Espai Saludable ofereix, per tercer any, tallers de primers auxilis i consells per a la platja

Última revisió 24-07-2018 17:42
13/07/2018

Enguany tornen els tallers de promoció de la salut i d'hàbits saludables a l'Espai saludable de la platja d'Ocata. Dijous, 11 de juliol, en va tenir lloc un sobre primers auxilis, impartit per personal sanitari de l'Institut Català de la Salut, on hi van participar gairebé una quarantena de persones al llarg del matí que van rebre nocions de  RCP (reanimació cardiopulmonar) i informació en relació a la protecció solar, la hidratació, les picades de meduses, i altres consells per a la platja.  Les persones assistents també van rebre petits obsequis per la seva participació al taller. El proper, tindrà lloc el dijous 9 d'agost, a partir de les 11 h.

Les entitats  Esquima i Afibromare també han dinamitzat aquest espai. D'una banda, Esquima ha dut a terme, com l'any anterior, un taller de Txi-kung i mindfullness i, Afibromare, un taller de reeducació postural.

Aquesta temporada és la tercera de vigència de l'Espai saludable a la platja d'Ocata, un espai de 7.000 metres quadrats, on no es permet fumar.   La zona compresa de l'espai va des de l'alçada del carrer de Tomàs Vives fins al carrer de Capitans Comellas. L'àrea delimitada és entre aquests dos carrers i des de les papereres ―que marquen la zona de bany― fins a l'aigua. La prohibició de fumar a la platja no s'associarà a sancions, sinó que es demanarà als fumadors d'aquesta zona que s'acabin el cigarret en un dels llocs permesos. Les normes de l'Espai Saludable seran vigents durant els mesos de juliol i agost.